sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Paahdettua broccolia, fetaa ja kirsikkatomaatteja



Broccolista saa todella nopeaa, terveellistä ja herkullista ruokaa.  Tässä yksi vinkki miten voit broccolin valmistaa. Tämä on todellinen kiireisen illan herkku, mutta toimii vaikka juhlavammankin illallisen lisukkeena.


Broccolia
Patros fetajuustopala
Makeita kirsikkatomaatteja
Oliiviöljyä
Merisuolaa


Levitä uunipellille leivinpaperin päälle oliiviöjyä ja merisuolaa. Pyörittele broccolit öljyssä ja suolassa. Pieni broccolien päälle kirsikkatomaatit ja paahda uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Ota pois uunista ja murustele päälle fetajuusto, laita vielä uuniin 5 minuutiksi.

Lisäksi paistoin naudanlehtipihvin ja päälle ohut siivu maustevoita.







Olipa nopea ja herkullinen ateria. Hyvän ruuan tekemisen ei tarvitse todellakaan olla vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti